boertie-optiek-tabs-hoofd-cl

Contactlenzen voor alle situaties

Harde lenzen, zachte lenzen, multifocale lenzen of maandlenzen, u kunt het zo gek niet opnoemen, maar wij hebben deze contactlenzen in huis! Wij helpen u aardig op weg en kijken persoonlijk naar uw situatie.

En dan, dan heeft u de ideale contactlens die past bij uw situatie en levensstijl, maar onze service blijft doorgaan. Wij staan graag voor u klaar als het draait om nieuwe oogcontroles, alles om uw ogen ”gezond”  te houden. Tot slot, voor vragen, op- en/of aanmerkingen kunt altijd bij ons terecht. Zo blijft u optimaal genieten van uw contactlenzen.

Lens Care Plan

Met het Boertie Lens Care Plan kunt u zorgeloos lenzen dragen voor een vast laag bedrag per maand. Hiermee bent u verzekerd van optimale oogzorg door onze gediplomeerde optometristen en contactlensspecialisten. Deskundig advies over contactlenzen en vloeistoffen die perfect bij u passen. Zo voorkomt u onverwachte uitgaven.

Meer informatie

Eindelijk een contactlens voor leeftijdsverziendheid

Voortaan is een bril bij leeftijdsverziendheid overbodig. Cooper Vision introduceert de Proclear Compatibles Multifocal: zachte maandlenzen voor ver én dichtbij. Bij Boertie Optiek kunt u terecht voor deze contactlenzen.

De Proclear Compatibles Multifocal zijn een uitkomst voor sport, uitgaan en andere activiteiten, maar kunnen de gehele dag gedragen worden. Wanneer u vroeger geen bril droeg, geven deze lenzen u uw oude uiterlijk weer terug!

Wie een leesbril tevoorschijn moet halen om iets te kunnen lezen, voelt zich op slag ouder worden. Nog vervelender is het gestuntel met twee brillen, één voor veraf en één voor dichtbij. Met de Proclear Compatibles Multifocal van Coopervision is deze tijd definitief voorbij. De lenzen bieden u het comfort en de zekerheid van scherp zien op elke afstand, zonder de beperkingen.

De nieuwe multifocale contactlenzen corrigeren door licht scherp op het netvlies te projecteren, zowel van veraf, middelver als dichtbij. Er zit dus geen apart leesgedeelte in de lens geslepen, zoals bij multifocale brillenglazen. Met de Proclear Compatibles Multifocal heeft u dus nooit meer een bril nodig.

Gratis proberen!
U kunt nu zelf de voordelen van Proclear Compatibles gratis uitproberen. Vraag ernaar in de winkel.Top